Auto’s leeggeroofd door hacken ‘smart key’

Afgelopen zaterdag publiceerde de NOS verontrustende cijfers over het stijdende aantal autodiefstallen door middel van signaal hacking. terwijl al ruim twee jaar dit fenomeen bestaat. in maart 2017 verscheen al een klein persbericht dat autodieven een manier hadden gevonden om moderne, elektronische autosleutels op afstand te hacken. Dat bleek uit het programma Bureau NH van NH Nieuws. Op deze manier zijn er minstens 21 auto’s leeggeroofd in de kop van Noord-Holland. Het gaat om auto’s met een ‘smart key’ autosleutel, ook wel keyless entry genoemd.

Sleutel gehackt vanaf de stoep
De buit bestond veelal uit navigatie- en airbagsystemen. De dieven stelen de geheime sleutelcode. Hiervoor is directe nabijheid niet vereist. De autosleutel kan gewoon binnen op tafel liggen. De criminelen hacken de sleutel terwijl ze buiten op de stoep staan. Veel moderne auto’s hebben een ‘smart key’ autosleutel die draadloos werkt. Kwaadwillenden maken gebruik van een signaalversterker om de auto te ontgrendelen. Bron: kassa.bnnvara.nl

Bovenstaand bericht geeft perfect weer dat hackers steeds creatiever worden om jouw waardevolle eigendommen te bemachtigen.

In principe voorkomt een goede startonderbreking dat de criminelen met uw auto er vandoor gaan, maar kunnen nog wel uw auto leeg halen. Met de SkimBlocker smart key protector

Wat is de Skimblocker smart key protector?

Skimblocker smartkey beschermhoes ziet er uit als een hoesje waar de autosleutel perfect in past en wordt door de speciale anti hack film beschermd tegen het draadloos skimmen. Naast uw autosleutel is ook een opbergvakje voor uw bankpas aanwezig.

Wat kost de SkimBlocker smart key protector?

De standaardkleur van Skimblocker smartkey beschermhoes is wit en kost €12,50 per stuk. Uiteraard is de SkimBlocker in ook in meerdere kleuren en private label vanaf 100 st. leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

Hoe kan ik bestellen?

Maak uw keuze uit de verschillende SkimBlocker opties. U kunt direct doorklikken naar onze webshop.