Wat is de SkimBlocker Sleeve?

Steeds vaker gebeurd het in de westerse landen dat de crimineel niet meer aan zijn kleding/uiterlijk herkend wordt. Want hoe makkelijk is het om met kleine contactloze readers op zak te lopen zonder dat dit argwaan wekt bij het publiek. Het is daarom redelijk eenvoudig data te ontfutselen in drukke omgevingen.

Naast de SkimBlocker card is de sleeve zeer praktisch als het gaat om bescherming tegen contactloos hacken. Waar de SkimBlocker card prima haar werk doet in de portemonnee en meerdere dragers RFID beschermd is een SkimBlocker sleeve afdoende voor één bankpas

De sleeve bevat aan de binnenzijde waardoor er sprake is van de kooi van Faraday en door de speciaal gecoate binnenzijde is contactloos skimmen onmogelijk.

Hierdoor zijn jouw waardevolle passen goed beveiligd tegen contactloos skimming!

 

Wat kost de SkimBlocker sleeve?

De SkimBlocker sleeves kosten € 7,00 per set (2).Er zijn ook voordelige bundels beschikbaar zodat uw familie en of vrienden  ook van een SkimBlocker kaart kunt voorzien.

Het is ook mogelijk de SkimBlocker en de SkimBlocker sleeve als private label  op maat te laten maken. Bijvoorbeeld met een bedrijfslogo. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe kan ik bestellen?

Maak uw keuze uit de verschillende SkimBlocker opties. U kunt direct doorklikken naar onze webshop.