Wat is de SkimBlocker Card?

De SkimBlocker is de meest geavanceerde RFID beschermer van het moment. De kaart is net zo groot als een credit card en past daarom perfect in je portemonnee. De kaart bevat geavanceerde (en gepatenteerde) technologie die de energie van een RFID lezer omzet in een beschermende laag rondom al je debet/credit ‘bank’kaarten, paspoort, etc. Hierdoor zijn jouw waardevolle passen goed beveiligd tegen contactloos skimming! Steeds vaker gebeurd het in de westerse landen dat de crimineel niet meer aan zijn kleding/uiterlijk herkend wordt. Want hoe makkelijk is het om met kleine contactloze readers op zak te lopen zonder dat dit argwaan wekt bij het publiek. Het is daarom redelijk eenvoudig data te ontfutselen in drukke omgevingen. Het gaat vooral om preventieve maatregelen. Sinds kort zijn er SkimBlocker sleeves leverbaar. De SkimBlocker sleeve is een speciaal gefabriceerde beschermhoesje voor een bankpas en of creditcard.

Wat kost de SkimBlocker ?

De SkimBlocker kost € 12.50 per stuk. Er zijn ook voordelige bundels beschikbaar zodat uw familie en of vrienden  ook van een SkimBlocker kaart kunt voorzien.
De SkimBlocker sleeves kosten € 7,00 per set. Er zijn ook voordelige bundels beschikbaar zodat uw familie en of vrienden  ook van een SkimBlocker kaart kunt voorzien.

Het is ook mogelijk de SkimBlocker en de SkimBlocker sleeve als private label  op maat te laten maken. Bijvoorbeeld met een bedrijfslogo. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe kan ik bestellen?

Maak uw keuze uit de verschillende SkimBlocker opties. U kunt direct doorklikken naar onze webshop.